Info

 

 

OM MIG:

Jag heter Lena Baudin och är utbildad mindfulnessinstruktör av Dr. Ola Schenström. Jag ingår i nätverket av mindfulnessinstruktörer hos Mindfulnesscenter AB. Ola är läkare sedan 35 år och specialist i  allmänmedicin och en av Sveriges ledande experter på mindfulness. Han är utbildad i USA av bland andra professor eremitus Jon Kabat-Zinn, som också skrivit förordet till

Ola´s bok "Mindfulness i vardagen".

                          

OM DROP-IN "STILLA SÖNDAG"

På "Stilla Söndag" kliver du in i ett rum med tända ljus och behaglig musik för att ge dig själv en möjlighet att få komma i kontakt med ditt "lugn och ro"-system.

 

Vem som helst kan delta! Man behöver inte vara van med mindfulness, yoga, qi-gong eller meditation eftersom inga krångliga eller svåra moment eller rörelser förekommer. Det vi gör är att träna oss i medveten närvaro och vid regelbunden träning så kan det förhoppningsvis även att följa med oss i vår vardag på ett naturligt sätt.

Varmt välkommen att prova!

 

OM MEDVETNA RÖRELSER (MINDFUL YOGA & QI-GONG)

Medvetna rörelser är ett lugnt och behagligt sätt att lära sig lyssna på sin kropp. Detta görs med enkla rörelser som de allra flesta kan utföra. Tanken med medvetna rörelser är att vara helt medvetet närvarande i de rörelser man gör och rikta sin uppmärksamhet på hur varje rörelse känns i kroppen - helt enkelt en träning i att lyssna på kroppens signaler och att vara närvarande just här och nu i varje ögonblick

 

OM MINDFULNESS PÅ ARBETSPLATSEN

Jag har även gått vidareutbildning "Mindfulness på arbetsplatsen", eftersom jag har ett stort intresse av att skapa hälsosamma arbetsplatser. Jag har flera års erfarenhet av att jobba som chef och ledare och av att leda arbete i olika förändringsfaser.

Jag kommer gärna till er arbetsplats och berättar mer om "Mindfulness på arbetsplatsen".

 

Kontaktuppgifter

Mail: lena@levmindful.se

Telefon: 0706-207282